logoKanna.png

En l'actualitat Kanna és una de les marques referents dins del sector calçat a Espanya. El disseny, la qualitat, la comoditat i l'originalitat defineix les seves col·leccions aportant una àmplia gamma de productes tant a l'estiu com a l'hivern.

Kanna està establerta en l'enclavament del paratge de la Encarnació (Caravaca de la Creu, Regió de Múrcia), lloc estratègic i reconegut per la seva tradició en la fabricació de productes artesans de jute i diversos descobriments arqueològics com la Cova Negra.

5dbc89add652623101572a76edcbde51.jpg

MARCA
Kanna transmet al món una filosofia i estil de vida, a través d'un disseny de calçat tradicional mediterrani que és capaç d'adaptar-se a les últimes tendències de moda, sense renunciar a la comoditat i naturalitat dels seus components.

DISSENY MEDITERRANI
Kanna és una idea de transmetre al món una filosofia i estil de vida, a través d'un disseny de calçat tradicional Mediterrània que és capaç d'adaptar-se a les últimes tendències de moda, sense renunciar a la comoditat i naturalitat dels seus components. L'estil de vida mediterrani marca el caràcter del seuproducte. El mar i la seva sal; el sol i la seva llum; la gent i la seva cultura són la sevafont d'inspiració. En definitiva, és SUD.