Vidorreta és una empresa establerta a la localitat riojana de Cervera del Riu Alhama, bressol de l'espardenya espanyola. Neix a finals dels anys 70 com a indústria manufacturera de la fibra del jute, realitzant totes les operacions com filat, trenat, ordit, cosit i vulcanitzat fins a confeccionar el pis o sola de l'espardenya.

Després de molts anys de coneixement d'aquesta matèria i una consolidació en el mercat Vidorreta va passar poc a poc a dissenyar les seves pròpies col·leccions d'espardenyes.

Primer en el mercat nacional, després al mercat internacional acudint a les fires del sector, Vidorreta aconsegueix arribar als seus clients amb una acurada xarxa comercial, una laboriosa sel.lecció de mostrari i una minuciosa i acurada fabricació.

Amb la fabricació i comercialització del seu producte, Vidorreta vol transmetre als seus clients aquesta comoditat, frescor i transpiració que només una fibra vegetal com el jute pot oferir. Amb el valor afegit de ser un producte fet a mà i especialment dissenyat per als seus peus.

11600LITI_88C-2adl-3.jpg39600VTML_88C-2adl-4.jpg